Praktisk information

Lægehuset er på grund af COVID 19 lukket for fremmøde uden forudgående telefonisk kontakt.
Der er mulighed for telefonisk konsultation indenfor sædvanlig tidsrum.
Og der kan aftales telefon eller video konsultationer med lægen efter forudgående telefonisk henvendelse mellem kl. 8-12.00.

Telefontidvente

Lægerne har telefontid fra 8-9 mandag til fredag.                     Der er åbent for tidsbestilling kl. 9.00-12.00 og 13.00-14.00 mandag-torsdag; dog tirsdag fra 13.30-14.00 og fredag kl.9.00-12.00.

Øvrig henvendelse
På hverdage indtil kl. 16.00 kan lægerne træffes i tilfælde af akut sygdom, idet der på telefonsvareren henvises til et akut mobil-telefonnummer.

På dage, hvor klinikken er lukket, henvises til den eller de lokale læger, der passer det akutte arbejde. Klokken 16.00 - 8.00 på hverdage samt hele weekenden og på helligdage henvises til 1813.

   

Borne_venteKonsultation
Konsultation er udelukkende efter aftale. Konsultation bestilles enten telefonisk eller on-line via hjemmesidens menupunkt "Internet Kommunikation".
 

Tider til social og sundhedsassistenten kan ikke bestilles online. Kan bestilles hos sekretæren i telefon tiden.

Bemærk at der afsættes et vist tidsrum til hver konsultation. Vi bestræber os på at holde tiderne. Vær derfor opmærksom på, at det sjældent er muligt at nå at tale om flere omfattende emner i en og samme konsultation, da ventetiden for de næste patienter herved øges.

Som følge af lægernes akutte forpligtelser, kan der alligevel forekomme ventetid. Vi beder om patienternes forståelse i disse situationer.
 

OBS:

Coronavirussen er smitsom langt ud over det sædvanlige. Sundhedsmyndighederne har bedt os om at sørger for at mindske risikoen for smitte i klinikken. Vi har derfor valgt at reservere venteværelset til vores ældre svagelige og gangbesværede patienter, og vi beder derfor om at øvrige patienter ikke opholder sig i venteværelset og går udendørs, hvis der skulle være ventetid eller man kommer for tidligt.
I øvrigt vil vi holde konsultationerne så korte som muligt af hensyn til at mindske den gensidige smitterisiko og opholdstid i klinikken.
Mvh.
Lægerne

 

 

 

 

 

Akutte tider
Der er mulighed for at få en akut tid samme dag ved telefonisk henvendelse om morgenen.
Ved en akut tid er der et kort tidsrum hvor der er mulighed for at komme til lægen ved akut sygdom. Hvis der er andet man vil til lægen med, kan man få en almindelig konsultations tid en anden dag, hvor der vil være afsat mere tid.
Ved akutte tider kan der nogle dage være så mange akutte henvendelser, at der må påregnes ventetid og flere kan have mødetid samtidigt.
Man bliver ikke nødvendigvis kaldt ind i den rækkefølge man er kommet.

 

Aftenkonsultation
Tirsdag er der aftenkonsultation til kl. 17.30 - efter forudgående aftale.

Sygebesøg
Undersøgelse og behandling foregår i lægens konsultation, med mindre sygdommen eller forholdene i øvrigt efter lægens skøn nødvendiggør sygebesøg.

Sovepiller og beroligende medicin
Bemærk at sovemedicin og beroligende medicin kun udskrives i forbindelse med konsultation hos lægen.
 

Henvisninger
Alle henvisninger til speciallæger og fysioterapeuter kræver personligt fremmøde og vurdering hos lægen.
 

Receptfornyelse
Fast medicin fornyes som hovedregel i forbindelse med en konsultation, da medicin i reglen kræver opfølgning hos lægen. Det vil sige at man sædvanligvis ikke kan ringe og få fornyet sin recept hos sekretæren.

Praksispersonale
Vores 2 social og sundhedsassistenter varetager bla:

 • Blodprøvetagning
 • Blodtryksmåling
 • EKG
 • Lungefunktionsundersøgelse
 • Kontrol af diabetes
 • Kontrol af forhøjet blodtryk
 
 • Vaccinationer
 • Fjernelse af sting
 • Sårbehandling/sårskifte
 • Øreskylning
 • Rygeafvænning
 • Kostvejledning

Privatlivspolitik